OVER DE HUIZENDOKTER

De Huizendokter geeft integraal bouwadvies. Naast energiebesparing spelen de bouwkundige staat van uw woning, gezondheid en woonkwaliteit een belangrijke rol in het advies. 

 

Op basis van een grondige analyse van uw wensen en de mogelijkheden van uw woning werkt de Huizendokter een op maat gemaakt advies uit, toegesneden op uw huidige en toekomstige situatie. Hij werkt daarbij vanuit de visie dat bouw- en duurzaamheidsproblemen niet los van elkaar gezien kunnen worden.

 

Een belangrijke taak van de Huizendokter is het verzorgen van de communicatie tussen u als opdrachtgever en de uitvoerende partijen. Hij bewaakt het totaalconcept en ondersteunt waar nodig alle partijen zodat de afgesproken doelstellingen gehaald worden.

 

Duurzaamheid wordt helaas vaak gezien als iets wat alleen op grote schaal toepasbaar is. De Huizendokter laat zien dat iedereen als individu zelf invloed kan uitoefenen op de ecologische toekomst. Duurzaamheid gaat leven wanneer we er zelf in ons dagelijkse leven mee bezig zijn, in onze buurt, samen met de mensen om ons heen. 

EEN BETERE WERELD BEGINT BIJ JEZELF

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!