OVER DE HUIZENDOKTER

Bij gezond leven hoort een gezond huis. Dat zou net zo vanzelfsprekend moeten zijn als beweging en goede voeding. Als Huizendokter help ik u uw woning tot een duurzame en bovenal gezonde leefomgeving te maken.

Ik kan u helpen de ingewikkelde vraagstukken rondom de verduurzaming van uw eigen woning op te lossen en de moeilijke en tegenstrijdige vragen vanuit de energietransitie te vertalen naar uw alledaagse situatie.

Het verduurzamen van een gebouw kan niet los gezien worden van zijn actuele bouwkundige staat. Als architect, EPA-adviseur en gecertificeerde thermograaf kijk ik daarom altijd vanuit verschillende perspectieven naar de opgave. Op basis van een grondige analyse van uw wensen en de mogelijkheden van uw woning werk ik een op maat gemaakt advies uit, toegesneden op uw huidige en toekomstige situatie.

Bij mij kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden

  • Energieadvies
  • Isolatieonderzoek
  • Bouwkundige onderzoeken
  • Duurzaam bouwen

Duurzaamheid wordt helaas vaak gezien als iets wat alleen op grote schaal toepasbaar is. De Huizendokter laat zien dat iedereen als individu zelf invloed kan uitoefenen op de ecologische toekomst. Duurzaamheid gaat leven wanneer we er zelf in ons dagelijkse leven mee bezig zijn, in onze buurt, samen met de mensen om ons heen.

EEN BETERE WERELD BEGINT BIJ JEZELF

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!