Laden…

Over Ons

De Huizendokter is een bouwkundig adviesbureau dat met name particulieren en kleine bedrijven ondersteunt bij het verduurzamen van hun panden.
 
De aangeboden werkzaamheden variëren van bouwkundig onderzoek tot ontwerp en bouwbegeleiding. Door regelmatige deelname aan cursussen en bijscholingen zijn wij altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en kunnen voor onze klanten de bij hun situatie best passende oplossing uitwerken.
 
De Huizendokter is ingeschreven in het architectenregister, gecertificeerd EPA-adviseur en ITC level 1 gecertificeerde thermograaf.

Wat kan de Huizendokter voor u doen:

Duurzaamheid

Bij gezond leven hoort een gezond huis. Dat zou net zo vanzelfsprekend moeten zijn als beweging en goede voeding. Als Huizendokter help ik u uw woning tot een duurzame en bovenal gezonde leefomgeving te maken.

Ik kan u helpen de ingewikkelde vraagstukken rondom de verduurzaming van uw eigen woning op te lossen en de moeilijke en tegenstrijdige vragen vanuit de energietransitie te vertalen naar uw alledaagse situatie.

Het verduurzamen van een gebouw kan niet los gezien worden van zijn actuele bouwkundige staat. Als architect, EPA-adviseur en gecertificeerde thermograaf kijk ik daarom altijd vanuit verschillende perspectieven naar de opgave. Op basis van een grondige analyse van uw wensen en de mogelijkheden van uw woning werk ik een op maat gemaakt advies uit, toegesneden op uw huidige en toekomstige situatie.

Duurzaamheid wordt helaas vaak gezien als iets wat alleen op grote schaal toepasbaar is. De Huizendokter laat zien dat iedereen als individu zelf invloed kan uitoefenen op de ecologische toekomst. Duurzaamheid gaat leven wanneer we er zelf in ons dagelijkse leven mee bezig zijn, in onze buurt, samen met de mensen om ons heen.